Gratis verzenden vanaf €2999,-
Levertijd maximaal 5 werkdagen
Geen gas meer nodig
Offerte nodig?
0
Gratis verzenden vanaf €2999,-
Levertijd maximaal 5 werkdagen
Geen gas meer nodig

Newsletter terms & conditions

Antispam policy

Wij communiceren het liefst via e-mail. U ontvangt deze alleen als u hiervoor toestemming hebt gegeven. Ongewenste post, daar houden we niet van. Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich op elk moment uitschrijven. In onze anti-spam policy leest u hoe wij ervoor zorgen dat u geen ongewenste e-mail van ons ontvangt.

Onze nieuwsbrief: alleen als u dat wilt

Behaaglijk.com stuurt nooit ongevraagd e-mail. Alleen wanneer we van u toestemming hebben, ontvangt u van ons e-mails. Wij houden een register bij van alle e-mailadressen waarvan de eigenaar toestemming heeft gegeven om onze e-mails te ontvangen. Staat uw e-mailadres niet in dit register, dan ontvangt u geen e-mail van ons.

Iedere deelnemer kan zich altijd gratis en eenvoudig afmelden via onze website. Als Behaaglijk.com e-mailadressen van derden verkrijgt, gebeurt dat altijd onder de strikte conditie dat er per e-mailadres sprake is van toestemming voor het ontvangen van e-mail. Wij toetsen altijd via het register of anderszins of de ontvangers toestemming hebben gegeven voor het ontvangen van e-mail.

Uitschrijven kan op ieder moment

U kunt op ieder gewenst moment aangeven dat u onze e-mails niet meer wilt ontvangen. Dit doet u door op de 

uitschrijf-link te klikken die in iedere e-mail staat. Wij respecteren alle regelgeving rond elektronische mailing en privacywetgeving. Uw gegevens zullen wij dan ook nooit doorverkopen aan derden.

Klachten over ongewenste e-mail

Heeft u klachten over ongewenste e-mail, neem dan contact met ons op. Wij gaan direct na of uw e-mailadres in ons register voorkomt. Mocht blijken dat uw e-mailadres niet geregistreerd staat, dan zorgen wij ervoor dat u in de toekomst geen ongewenste e-mail meer ontvangt.

Onze medewerkers leiden wij op en informeren wij over het voorkomen van ongewenste e-mail, om te zorgen dat ook zij handelen met inachtname van de anti-spam policy, zoals hierboven genoemd. Medewerkers van Behaaglijk.com worden geacht op een correcte en volledige wijze om te gaan met klachten over ongewenste e-mail, die aan hem of haar worden kenbaar gemaakt.

Voor alle andere vragen

E-mail

Email ons

[email protected]

Social media

Socials

Behaaglijk

Prins Bernhardstraat 12
5802BM Venray
Nederland

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking