Gratis verzenden vanaf €2999,-
Levertijd maximaal 5 werkdagen
Geen gas meer nodig
Offerte nodig?
0
Gratis verzenden vanaf €2999,-
Levertijd maximaal 5 werkdagen
Geen gas meer nodig

Disclaimer

Copyright

Gegevens die op deze website afgebeeld zijn, zijn eigendom van of in licentie bij Behaaglijk.com en worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht. Hieronder zijn begrepen: producten, teksten, foto's, illustraties, grafisch materiaal, (handels)namen, woordmerken en logo's. De hiervoor genoemde rechten gaan op geen enkele wijze over op (rechts)personen die toegang krijgen tot deze website.

De inhoud van deze website wordt beschermd door het auteursrecht. Deze mag niet elektronisch of anderszins worden gekopieerd, gereproduceerd of in enige vorm worden gedistribueerd zonder schriftelijke toestemming van Behaaglijk.com

Als kopiëren, reproduceren of distributie noodzakelijk is om deze website op een efficiënte manier via het internet te raadplegen en gebruik te maken van de daarop aangeboden diensten, geldt bovenstaande niet.

Disclaimer

Wij streven ernaar alle informatie op onze website zo compleet, actueel en correct mogelijk weer te geven. Snelle ontwikkelingen en/of prijswijzigingen kunnen ertoe leiden dat deze informatie niet correct of onvolledig is. Alle informatie op deze website wordt daarom onder voorbehoud verstrekt.

Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Behaaglijk.com en aan haar gelieerde bedrijven zijn niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van of in verband met het gebruik van informatie op deze website. Dit geldt ook voor informatie op websites waarvan links worden aangegeven op de website van Behaaglijk.com

Behaaglijk.com mag de webpagina naar eigen inzicht en op ieder door haar gewenst moment (laten) veranderen of beëindigen. Behaaglijk.com is niet aansprakelijk voor de gevolgen van verandering of beëindiging van de website.

Voor alle andere vragen

E-mail

Email ons

[email protected]

Social media

Socials

Behaaglijk

Prins Bernhardstraat 12
5802BM Venray
Nederland

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking